Trainingen

Gesprekken voeren we de hele dag. Toch merk ik in mijn werk dat het soms best lastig is om een goed gesprek te voeren. Dit kunnen gesprekken met medewerkers of collega’s zijn, maar natuurlijk ook met klanten. Tijdens mijn praktische trainingen leer jij motiverende gesprekstheorieën toe te passen. Altijd aangevuld met leuke praktijkopdrachten. Als leidinggevende van diverse afdelingen en als trainingsacteur (rollenspeler) bezit ik een schatkamer vol praktijksituaties. Deze deel ik graag met jou!

Ook jij hebt ongetwijfeld ervaringen die wij als voorbeeld kunnen gebruiken tijdens de training. Door praktijk en theorie samen te voegen, nemen we de situatie onder de loep. Samen kijken we wat er is gebeurd. Bovenal oefenen we wat het effect is van een andere aanpak.

 

Voor medewerkers die klanten helpen

  • Gesprekstechnieken? Ja, ze bestaan.
  • Leuke klanten, lastige klanten. Hoe ga ik daarmee om?
  • Prettig gezeur. Hoe maken we van een ontevreden klant een tevreden klant.

 

Voor leidinggevenden die medewerkers begeleiden

  • Functioneringsgesprek. Liever een dialoog in plaats van een monoloog?
  • Help, een slechtnieuwsgesprek. Hoe doe ik dat!
  • Verzuimgesprekken voeren? Dat heeft zin!

De trainingen vinden plaats in kleine groepen, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Er is voldoende tijd om eigen praktijksituaties te bespreken en te oefenen. Het laatste is misschien lastig. Een situatie oefenen is een goede manier om iets te leren. Dat maakt leren juist leuk! Wil jij graag een training volgen? Neem contact met mij op. Dan bespreken we samen welke training het beste past bij jou en jouw medewerkers.

Wat zeg je ervan, zullen we eens kennismaken?