Over ED!

buro ED! begeleidt organisaties, teams en professionals in hun verandering, door te coachen, te adviseren en te realiseren. Verbeteren door te veranderen!

 

Over Gerda

Sinds mijn jeugd woon ik, Gerda Hulshof, in het mooie Oost-Groningen, de Veenkoloniën. In deze regio heb ik veel ervaring opgedaan in het management (hoger en middenmanagement) van interessante en dynamische sectoren. Denk hierbij aan: gemeenten, woningbouwcorporaties en de bouw- en installatiebranche.

Vanuit al deze verschillende disciplines wordt gewerkt aan het verbeteren van (sociale huur)woningen en de woonomgeving voor de inwoners van onze regio.

Vanaf de keukentafel heb ik het nodige over ontwikkelingen, sociaal ondernemerschap, service en duurzaamheid meegekregen. Het is daarom niet heel verwonderlijk dat ik na 25 jaar mijn baan heb opgezegd om in 2018 buro ED! op te richten. 

Met enthousiasme, vrolijkheid en gedrevenheid ga ik aan de slag met management vraagstukken, zoals interim-management en managementadvies. Hierbij heb ik aandacht voor de mensen en voor de taak. De onderlinge samenwerking en de te realiseren doelen.

Als coach heb ik oog voor jou. Voor jouw persoonlijke welzijn en werkplezier. Met interesse luister ik naar jouw vraagstukken en leerdoelen. En gaan we samen helder krijgen wat nodig is om jouw welzijn, werkplezier of effectiviteit te vergroten.  

Met mijn ervaring als leidinggevende én coach kan ik als onafhankelijke teamcoach een bijdrage leveren aan het verbeteren van de onderlinge samenwerking in een team.  Soms is het vraagstuk binnen het team te groot en kan de onderlinge samenwerking verbeterd worden met wat extra hulp en ondersteuning.

 

Over ED!

ED staat voor Effectief Doen en dus resultaatgerichtheid. Als interim-manager en als managementadviseur lever ik graag een bijdrage aan complexe en nieuwe (verander)vraagstukken bij bedrijven en organisaties. Veranderingen die noodzakelijk zijn om de toekomst weer met vertrouwen tegemoet te zien.

buro ED! staat ook voor (to) add. Ik wil klanten niet alleen ‘helpen’. Ik wil ook iets nuttigs en waardevols toevoegen aan de persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden, ondernemers,  professionals en teams.
Je kunt dus ook voor individuele coaching en teamcoaching bij mij terecht.

 

Deskundig in verandering

Het is misschien een bijzondere combinatie, kennis hebben van volkshuisvesting, affiniteit hebben met de techniek én opgeleid als Organisatiepsycholoog (BPs) én coach.

Wist je dat Organisatiepsychologie zich richt op het gezond laten functioneren en presteren van organisaties, teams en individuen?

Deze zeer verschillende vakgebieden vind ik afwisselend en boeiend. Hoe leuk is het dan om verschillende specialisaties in te zetten? Vaak zie ik dat er vanuit dezelfde invalshoek, beeldvorming of gedachtengoed gekeken wordt naar oplossingen van problemen.

Dat heeft ook een keerzijde. Er lijkt misschien eensgezindheid, maar wordt er te veel met dezelfde kennis naar het vraagstuk gekeken? Juist dán is het nodig om ook vanuit een andere invalshoek te kijken. Andere kwaliteiten en vaardigheden vormen een welkome aanvulling om verbeteringen en veranderingen te realiseren. Hierdoor krijgt jouw bedrijfsontwikkeling of noodzakelijke verandering meer kans!

Met coaching lever ik een wezenlijke bijdrage aan het welzijn en de ontwikkeling van mensen, teams én organisaties. Als coach vind ik het belangrijk dat ik kwaliteit en professionaliteit kan bieden. Daarom ben ik aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse Orde van professionele coaches. Dat betekent dat ik getoetst ben op toegangscriteria, de Internationale Ethische Code onderschrijf en mij conformeer aan de bijbehorende klachtenregeling. 

Daarnaast ben ik gecertificeerd voor het begeleiden van ontwikkelgerichte assessments. Deze assessments zijn gebaseerd op wetenschappelijke en bewezen theorieën. Hierover lees je meer bij coaching.

 

Mijn boodschap

Met mijn visie ‘Maak het verschil met een goede samenwerking’, is het mijn intentie om met plezierige samenwerkingen meer te bereiken in onze regio waarin wij wonen, werken en leven.

Daarbij is het mijn missie om bedrijven, organisaties, teams en mensen gezond te laten functioneren en presteren, door aandacht te hebben voor én te werken aan het welzijn en werkplezier door persoonlijke ontwikkeling en groei.

Met plezier (samen)werken aan (persoonlijke) ontwikkelingen en vernieuwingen.

 

Sociaal ondernemerschap

Ook aan sociaal ondernemerschap levert buro ED! een bijdrage. Sinds 2022 ben ik voorzitter van Stichting Dierentehuis Ter Marse in Stadskanaal. Dit is een vrijwillige en dus onbetaalde functie. Stichting Dierentehuis Ter Marse is een regionale stichting die met een team van vaste medewerkers en heel veel vrijwilligers dagelijks zorgen voor de opvang en verzorging van (zwerf)dieren in een groot werkgebied (gemeente Borger-Odoorn, gemeente Midden-Groningen, gemeente Stadskanaal, gemeente Westerwolde). Het bestuur is de werkgever van de medewerkers en zorgt ook dat de stichting gezond is en blijft.

Hierdoor kunnen vele vrijwilligers, soms met een afstand tot de arbeidsmarkt, dagelijks een waardevolle bijdrage leveren aan de opvang en verzorging van (zwerf)dieren.

Gerda opent mijn denkwijze

~ zegt Annemieke Jansen, zij is bedrijfsleidster bij Stichting Dierentehuis Ter Marse

 

Wil jij ook verder?

Wil jij ook verder werken aan groei door veranderingen te realiseren, zoals organisatieontwikkeling, teamontwikkeling of persoonlijke ontwikkeling?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag verder.

Zullen we eens kennismaken?