Over ED!

 

Sinds mijn jeugd woon ik, Gerda Hulshof, in het mooie Oost-Groningen. In deze regio heb ik veel ervaring mogen opdoen in interessante en dynamische sectoren, zoals de bouwsector, installatiebranche, vastgoedsector én woningbouwcorporaties. Van huis uit heb ik vanaf de keukentafel het nodige over techniek en ondernemerschap meegekregen. Het is daarom niet heel verwonderlijk dat ik na 25 jaar mijn baan in loondienst heb opgezegd om buro ED! op te richten. ED staat voor Effectief Doen. En ook voor (to) add. Ik wil klanten niet alleen ‘helpen’. Ik wil ook iets nuttigs en waardevols toevoegen.

 

Gedurende mijn loopbaan kwam ik er achter dat er ook uitdagingen zijn die simpelweg niet bij mij passen. Ik heb toen mijn eigen kwaliteiten en werkwaarden goed in beeld gebracht. Wat bleek? Plezier, samenwerken, ontwikkelen en vernieuwen zijn voor mij heel belangrijk.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring als leidinggevende en ruim 10 jaar ervaring als coach durf ik te zeggen dat ik als geen ander weet wat zich binnen organisaties speelt. Nog belangrijker weet ik veranderingen te realiseren, en gezond functionerende en presterende teams vorm te geven. Hierbij staat altijd ‘samen’ centraal. Het is mijn doel om binnen een organisatie samen de doelen te benoemen en de resultaten te realiseren. Dit wordt ook wel werkprestatie (job performance) genoemd.

 

En het is zeker óók mijn doel dat iedereen met veel plezier zijn of haar kwaliteiten ontdekt en die zo goed mogelijk kan benutten. Dat wordt ook wel werktevredenheid (job satisfaction) genoemd. Met deze werkwijze wil ik een waardevolle bijdrage leveren aan het wonen, leven en werken in Noordoost-Nederland.

 

Wist je trouwens dat een goede job performance in combinatie met een prima job statisfaction dé formule is voor succesvolle organisaties?

 

Of je nu een onderneming hebt met tien personeelsleden of een grote organisatie met vijftig werknemers, ik ondersteun jou graag bij het realiseren van (gedrags) veranderingen en het bereiken van andere resultaten. Het is echt een vak apart om dit goed te begeleiden. Daarom heb ik mij de afgelopen jaren steeds verder gespecialiseerd in organisatiepsychologie.

 

Organisatiepsychologie klinkt voor sommigen vaak een beetje wollig en suf. Toch gaat organisatiepsychologie over iets heel wezenlijks. Namelijk het gezond laten functioneren en presteren van organisaties, teams en individuen. Dit leidt tot succesvolle organisaties waar met plezier wordt gewerkt!

 

ED! is deskundig in verandering

 

Het spreekwoord ‘Niets is zo veranderlijk als de mens’ blijkt in de praktijk toch net iets weerbarstiger te zijn. Veranderingen lijken vaak lastig te realiseren, terwijl klanten en opdrachtgevers veeleisender worden met complexere vraagstukken. De nodige verandertrajecten zijn al weer gestopt voordat ze zijn begonnen. Dat jij als ondernemer worstelt met allerlei vraagstukken is dan ook heel logisch. Daarom ben ik er voor jou om deze vraagstukken te bespreken. Als buitenstaander kijk ik met een deskundige en frisse blik naar jouw onderneming en de veranderingen, zodat jij je blijft onderscheiden.

 

Gerda kan jou het gevoel geven dat je zeker die berg opkomt.

 

ED! denkt mee

 

Het is misschien een bijzondere combinatie, affiniteit hebben met de techniek en kennis hebben van psychologie. Deze twee zeer verschillende gebieden vind ik fantastisch. Hoe leuk is het dan om beide specialisaties in te zetten om anderen te helpen? Vaak zie ik dat in de wereld van techniek (de hele bouwketen) veel technische kennis aanwezig is. Dat is mooi maar het heeft ook een keerzijde. Met dezelfde kennis wordt ook naar complexe vraagstukken gekeken. Juist dán is het nodig om ook vanuit een andere invalshoek te kijken. Andere kwaliteiten en vaardigheden vormen een welkome aanvulling om veranderingen te realiseren. Hierdoor krijgt jouw bedrijfsontwikkeling meer kans!

 

Gerda is inspirerend.

 

~ Bert Eling directeur/eigenaar Zandstra Vastgoedonderhoud BV en Zandstra Totaalonderhoud BV

 

ED! daagt jou uit

 

ED! daagt jou uit om het beste uit jezelf te halen. Daarom werkt buro ED! samen met gerenommeerde bedrijven, die zich hebben gespecialiseerd in het uitvoeren van een ontwikkelassessment. Een extra tool om jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en werkwaarden goed in beeld te brengen.

 

Vervolgens kijken we samen welke werkzaamheden het beste bij jou passen. En ook met welke stappen jij jezelf professioneel verder kunt ontwikkelen. Dit is een aanrader voor elke leidinggevende om te kijken hoe jij effectief leiding kunt geven aan jouw bedrijf en team. Aan de hand van jouw unieke persoonlijkheid coach ik jou om jouw persoonlijke vaardigheden verder vorm te geven.

 

ED! werkt samen

 

Opdrachtgevers en opdrachtnemers gaan niet meer in gesprek over de laagste prijs, maar over de beste aanpak voor het onderhoud voor een langer termijn. Samenwerken in de bouwketen moet een bijdrage leveren aan:

 

  • Goedkoper en efficiënter samenwerken
  • Betere beheersing van het proces van bouw tot onderhoud
  • Continuïteit in de bedrijfsvoering
  • Verhogen van de klanttevredenheid
  • Benutten van elkaars kennis en kunde

 

Hoe mooi zou het zijn als dit kan worden gerealiseerd?

 

Dit gaat niet vanzelf. In de praktijk is het lastig te realiseren. Dat is niet zo gek. Het gaat niet alleen om een procesmatige werkwijze, maar óók om een volledige cultuuromslag waarin andere omgangsvormen worden gewaardeerd. Daarnaast gaat het niet meer alleen om de goedkoopste te zijn, maar juist om met elkaar in gesprek te gaan voor de slimste aanpak. Hoe krijg jij deze cultuuromslag en gedragsverandering in jouw bedrijf voor elkaar? Daar help ik jou bij!

 

ED! weet wat werkt

 

Mijn houding is open en persoonlijk. Tegelijkertijd duidelijk en resultaatgericht. Altijd met de nodige dosis vrolijkheid, enthousiasme én gericht op een plezierige samenwerking. Kortom, prettige omgangsvormen. Dat werkt!
Wat zeg je ervan, zullen we een vrijblijvende kennismaking inplannen?

 

 

Gerda is een zeer prettige vrouw in de omgang en weet precies waar ze het over heeft. Veel kennis en kunde van zaken en kan dit heel goed toepassen in de situatie.

 

~ Amanda Wieringa-Roelvink directeur/eigenaresse Roblo Bouwservice

Wat zeg je ervan, zullen we eens kennismaken?