Samenwerken aan wonen

Als leidinggevende binnen een woningcorporatie sta jij voor heel wat uitdagingen. Zie jij door de bomen het bos soms niet meer, omdat wet- en regelgeving werken er niet gemakkelijker op maakt? Zorgt de veranderende doelgroep voor de nodige uitdagingen? Staan de kosten voor onderhoud nog vaak onder maatschappelijke druk? Lijkt de traditionele manier van werken via prijsaanbestedingen niet meer de beste manier te zijn? Wil jij dat faalkosten echt eens worden aangepakt?

TNO, Aedes en OnderhoudNL hebben nieuwe werkwijzen ontwikkeld, zoals Regisserend Opdrachtgeverschap en Resultaatgericht Samenwerken. Dat is een behoorlijke verandering die niet van de ene op de andere dag is te realiseren. De traditionele wijze van aanbesteden wordt niet meer gebruikt. Maar jij wilt ook graag meer samenwerken in de keten om de kwaliteit te verhogen en de kosten te verlagen. Logisch! Hoe breng jij de huidige eisen van de woningcorporatie en de bouwketen dan dichter bij elkaar?

De sector waarin woningbouwcorporaties zich bevinden, is complex maar voor mij niet onbekend. Als geen ander weet ik wat zich hier afspeelt. Daarom weet ik ook voor welke uitdagingen jij staat en hoe lastig het is om continu met veranderingen om te moeten gaan. Weet dat dit te veranderen is! Daar help ik je graag bij.

Met mijn deskundigheid in veranderingen heb ik al meerdere woningbouwcorporaties mogen begeleiden. Wat zeg je ervan, zullen we een vrijblijvende kennismaking inplannen?

 

met Deze diensten help ik je verder!

Wat zeg je ervan, zullen we eens kennismaken?